⚠️ Perhatian khas untuk yang ada masalah LUTUT, SENDI dan PINGGANG

LEGA !! dengan hanya Sapu-sapu MINYAK KUDA !

Rasulullah SAW bersabda,
“Terikat pada ubun-ubun kuda segala kebaikan sehingga hari kiamat” – Riwayat al – Bukhari (2850)

PERKONGSIAN PENGGUNA PANG5 OIL

ORDER SEKARANG, BARANG SAMPAI BARU BAYAR & NIKMATI DISKAUN 60%

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan?

Jangan risau. Tunggu barang sampai ditangan anda baru bayar pada posmen.

Tawaran Sementara
Promosi Istimewa

Jimat RM480!

Jimat RM310!

Jimat RM230!

Jimat RM150!

Jimat RM60!

FAQ


Pang5 Oil diasaskan oleh saudara Tuan Guru Safwan Rahid. Beliau merupakan anak gayong pemegang Bengkung Pelangi Hitam Chula 1 juga seorang bekas Atlit Pencak Silat Negara yang telah mewakili Malaysia ke kejohanan pencak silat antarabangsa selama 8 tahun berturut-turut.

Beliau telah mencipta kejayaan di pentas antarabangsa, seperti World Pencak Silat Championship, Sea Game dan banyak lg kejohanan antarabangsa yang lain. Tiga kali memenangi pingat emas Internasional Pencak Silat Belgium, Emas di Internasional Pencak Silat Vietnam, Emas Internasional Pencak Silat Indonesia, Emas di internasional Pencak Silat Paris, Internasional Pencak Silat Myanmar, di Singapura dan lain-lain negara lagi.

Setelah bersara di bidang persilatan, beliau bertukar arah ke bidang sukan Memanah Tradisional, juga turut layak dipilih bagi mewakili Malaysia ke Internasional Tradisional Archery Tian Shui China pada tahun 2017 & berjaya memenangi pingat emas di Kejohanan Memanah Tradisional Simulasi Tian Shui 2016.

Pada tahun 2017 beliau membuat keputusan untuk sepenuhnya memberi tumpuan pd sukan Memanah Berkuda, telah tiga tahun berturut-turut menyertai World Horseback Archery Korea dan pada tahun 2019 tercatat sejarah beliau berjaya merangkul pingat emas di temasya besar itu.

Dengan pengalaman sejauh itu, kini beliau sepenuhnya mengusahakan ladang ternakan kuda serta mempunyai Akademi Senibela Diri Berkudanya sendiri. ( Bersilat, Memanah & Memanah Berkuda )


Ilmu penghasilan minyak orang lama ini diwarisi dari Tok Guru Silat beliau iaitu Tok Guru Izahar Abdul Wahab atau lebih dikenali dengan panggilan Pak Ngah sejak dari tahun 1976 lagi serta Pak Long Haris Batu Kurau, membantu menambah baik lg kualiti Pang5 Oil. Proses mengeluarkan khasiat dari seekor kuda jantan mengambil masa lebih dari 7 hari. Proses mereneh bersama 7 Raja Herba pula menggunakan api kecil yang memakan masa lebih 3 hari untuk menghasilkan minyak yang berkualiti tinggi dan berkhasiat untuk si pemakai. Insyaaallah… Bismillah hitawakkal tua’lallah.

Pang5 Oil adalah minyak herba aroma terapi khas untuk masalah sendi dan lutut juga pernafasan dan pening kepala.

Kelebihan utama :

 1. Merawat masalah sendi dan otot.
 2. Sakit lutut dan sakit pinggang.
 3. Kebas – kebas kaki dan tangan.
 4. Untuk minyak urutan
 5. Gangguan makhluk halus.
 6. Lenguh – lenguh dan sengal.
 7. Terseliuh
 8. Angin
 9. Kekejangan Otot
 10. Merawat Luka
 11. Bengkak dan lebam
 12. Migrain dan pening kepala
 13. Selsema
 14. Batuk
 15. Susah nak tidur
 16. Meningkatkan konsentrasi

Diantaranya:

 1. Lemak Kuda Jantan
 2. Minyak Kayu Putih
 3. Minyak Bidara
 4. Minyak Zaitun
 5. Minyak Kelapa Dara
 6. 7 Raja Herba

Sangat mudah,

Masalah sendi dan Otot : Titiskan di permukaan yang sakit dan urut secara perlahan – lahan.

Masalah pernafasan dan Pening Kepala: Titiskan di tapak tangan, gosokkan kedua belah telapak tangan dan hidu.

Sebotol percubaan 15ml.

Seperti testimoni para pengguna yang sudah mengalaminya sendiri, yang pasti anda akan mengalami rasa sensasi. Kelegaan pada sendi dan otot. Pernafasan dan sakit kepala berkurangan. Dengan kehendakNya. Insyaallah.

Tidak ada kesan sampingan, menggunakan bahan natural dan tidak berunsurkan amalan negatif.

Berdasarkan firman Allah dapatlah di simpulkan bahawa ketika berwuduk, segala benda yang menghalang air daripada sampai ke kulit boleh menyebabkan wuduk tidak sah. Sekiranya minyak yang terkena anggota badan tidak dapat dibersihkan dengan menggunakan wuduk, maka perlu dibersihkan minyak tersebut sebelum mengambil wuduk kerana dikhuatiri wuduk tidak sah. Namun begitu, sekiranya minyak yang dipakai tidak banyak dan tidak dipakai pada anggota wuduk, maka tidak perlu dibersihkan.

Minyak yang terdapat pada anggota wuduk haruslah dibersihkan dengan teliti untuk memastikan tiada minyak yang menghalang air daripada sampai ke kulit. Sekiranya perlu, basuhlah dengan sabun.

Kebanyakan jenama lain hanya meng “claim” menggunakan pati minyak kuda. Tetapi Pang5 Oil adalah Minyak Kuda Jantan yang asli. Diproses menggunakan teknik tradisional diperam lebih dari 7 hari untuk mengeluarkan khasiatnya.